Llhistorie

Sommerferie i Sønderjylland

Flere og flere vælger at holde deres sommerferie i Danmark og et besøg i Sønderjylland er helt sikkert at anbefale. Grænselandet byder på en masse spændende oplevelser, hvad enten i er afsted som børnefamilie eller på parferie. På en sommerferie i Sønderjylland kan du både kombinere sol og sommer på stranden med smuk natur og spændende dansk historie og et smut over grænsen.

Cykelferie i Sønderjylland

Hvis i længe har talt om at ville på cykelferie i Danmark, så er Sønderjylland en smuk landsdel at gøre det i. Og sønderjyderne elsker cykelturister. I hvert fald har de mere end 3000 km cykelrute i Sønderjylland. De mange sikre cykelstier gør, at I roligt kan tage børnene med på cykelferie i Sønderjylland uden, at behøve at bekymre jer om trafikken.

2. Verdenskrig i Sønderjylland

I Sønderjylland kan du finde mange spor fra 2 verdenskrig, der kan være spændende og lærerige at besøge for både børn og voksne. Der er blandt andet det store bunkeranlæg på Rømø, hvor i kan komme ned i en del af bunkerne. Det er ofte en stor oplevelse for alle. En endnu større oplevelse er det at besøge Frøslevlejren, som var en arbejdslejr under besættelsen. Frøslevlejren er i dag museum og her finder du masser af information om tiden i Frøslevlejren og de har også flere andre fine udstillinger. Blandt andet om de hvide ambulancer, der reddede mange menneskeliv i slutningen af krigen.

Sønderjylland og shopping

Hvis du elsker at shoppe, så kan du sagtens få styret din lyst i Sønderjylland. Hvis du elsker mode, så har de større byer som Aabenraa en masse spændende butikker og hvis du gerne vil handle billigt ind, så kan du hurtigt smutte en tur over grænsen og fylde bilen op med lækkerier.

Hvad enten i vælger at bo på hotel i Sønderjylland eller i vælger en campingplads eller en af de mange hyggelige bed and breakfast, så ved vi, at i vil elske Sønderjylland og sønderjydernes imødekommenhed.